DONACIJA MTČ-A CARITASOVU DNEVNOM BORAVKU DJECE

TČ Tvornica čarapa d.d. Čakovec darovala je Caritasovu Dnevnom boravku djece s posebnim potrebama “Dr. Antun Bogdan” u Čakovcu proizvode u vrijednosti od 21.148,00 kn.

U ime Uprave tvrtke primopredaju je u četvrtak 18. lipnja izvršila Jasmina Fajt, voditeljica prodaje. Na daru je zahvalila Katarina Hoblaj, voditeljica Caritasove ustanove, koja je istaknula kako je MTČ Tvornica čarapa već od ranije upisana u veliku knjigu darivatelja i član je velike obitelji koja pomaže njihov rad.

Primopredaji su nazočila djeca i djelatnici ustanove koji su radosni što donatori ne zaboravljaju na njihove potrebe, čime se nastavlja promovirati skrb o djeci s posebnim potrebama i za to senzibilirati javnost. Donacija obuhvaća 9.000 komada dječjih čarapa, dokoljenica, čarapa s gaćicama i dječjih kapica. Dio je darovan Caritasu Varaždinske biskupije, dok će se ostatak upotrijebiti u idućim godinama za potrebe čakovečke Caritasove ustanove. Sve donedavno u toj se ustanovi koristila prijašnja prva velika donacija MTČ Tvornice čarapa iz 2002. godine.

Jasminka Bakoš-Kocijan

lip 18, 2009